Povestea INDIFERENȚEI din Cluj, această metropolă ce rivalizează cu New York -ul - FOTO

 

Un câine a suferit chinuri groaznice, avea un șiret în jurul gâtului care i-a tăiat carnea, și a fost salvat de o iubitoare de animale, care l-a ajutat. În tot acest timp, România își face probleme despre salvarea familiei tradiționale, dar indiferența este la cote maxime.

 

Câinele acesta cu capul prăjit în sânge bântuia în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca. Da, metropola aceasta pentru care ne invidiază și la New York. În jurul gâtului, avea un șiret albastru care tăiase deja câțiva centimetri din carne. Anamaria l-a urmărit până-ntr-o curte, unde două doamne povesteau liniștite. A cerut voie să-l ia, ba chiar le-a rugat s-o ajute. Doamnele, blânde și amabile, l-au azvârlit în mașină, de teamă să nu se ia. Cunoșteau câinele, îl vedeau de zile bune, dar, cumva, nu li s-a părut nefiresc că un câine spânzurat pășește înnebunit în curtea lor.

 

Bine. Dora Ghecenco și Anamaria Crețu sunt inima și creierul Dogs on Hills. Sunt și eroinele acestei povești. Noi l-am externat ieri pe Spânzurel. E bine, e bun. Deja poartă la gât o eșarfă discretă, să nu vedeți prostia, indecența, cruzimea, răul. E subțirel, puțin fricos, dar nu mult, curios și fin. Câinii sunt aceste ființe fabuloase care iartă înainte de păcat, sărută înainte de atingere și iubesc adânc, infinit mai profund decât poate pătrunde orice șiret, sârmă și lanț.

 

Vă rugăm frumos, nu mai batjocoriți câinii. Vă rugăm, nu ne mai batjocoriți.

 

 

Dacă vreți să faceți un singur lucru bun azi, donați către Dogs on Hills. Ei spală batjocura noastră zilnic, cu o seninătate și un zâmbet cum tot mai rar vedem noi în jur. Mulțumim. 

 

Dogs on Hills CIF 39397080 

ron RO 70 BTRL RON CRT 0438 6161 01 

euro RO 20 BTRL EUR CRT 0438 6161 01 

usd RO 24 BTRL USD CRT 0438 6161 01 

PayPal dogsonhills@gmail.com #solidaritateTAC




Comentarii Facebook