Posibil focar de COVID în Săvădisla, după un botez! ”Oamenii au zis inițial că este o simplă răceală!”


Muzicantul care a cântat la un botez din Săvădisla, în 3 octombrie, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu două zile, a declarat pentru Știri de Cluj primarul comunei Săvădisla, Astalos Ștefan, fiind vorba despre un posibil focar de COVID în localitate.

A fost o grămadă de lume la botezul ăla. Muzicantul din Florești ne-a anunțat acum două zile că a fost testat pozitiv. S-a închis restaurantul Bistro din Săvădisla, iar noi am anunțat DSP Cluj și Prefectura Cluj. Oamenii de la botez merg mâine (n.red. sâmbătă) să se testeze. Sunt 20 de persoane programate la testare, iar apoi vor merge și alții. În total, circa 30 de oameni au avut simptome”, a spus primarul Astalos Ștefan, despre un posibil focar de covid în Săvădisla.

Întrebat de ce din 3 octombrie și până acum nimeni nu a semnalat că se simte rău, primarul a precizat că ”oamenii au crezut că au o viroză sau o gripă și nu au luat în serios simptomele sau faptul că se simt rău. După ce au aflat că muzicantul a avut COVID, toți oamenii au început să ne anunțe că au probleme și i-am trimis la testări”, a mai spus edilul.

Comentarii Facebook