Polițistul ”Rambo” din Florești a făcut o faptă bună, după ce la începutul anului umilea un clujean care își cerea drepturile la bancă


Polițistul ”Rambo” din Florești, Bogdan Topan, a făcut o faptă bună, după scandalul de la începutul anului, care i-a atras cercetarea sa disciplinară.

La finalul săptămânii trecut, în 16 februarie, un bărbat și-a pierdut portmoneul la ieșire dintr-un magazin Profi, de pe strada Șesul de Sus. Acolo avea actele și 2.000 de franci elvețieni. Ghinionistul a sunat la 112 și agenții Bogdan Topan (foto dreapta), Sebastian Tackacs (foto stânga), ajutați de elevul de la Școala de Agenți de Poliție Cluj, Adrian Murgoci (foto central) au pornit în căutarea celui care a găsit banii. 

Polițiștii au verificat casele de schimb valutar șiu rapid l-au depistat pe cel care a luat portmoneul.

Agentul Bogdan Topan a fost implicat într-un scandal la o bancă din Florești. ”Rambo” Topan a intervenit dur și a încătușat un bărbat care făcea scandal în sucursala CEC din comună.

Bărbatul s-a dus la bancă pentru a închide un cont, dar angajata i-a spus că nu poate face acest lucru dacă nu achită un debit de 50 de lei. 

Polițistul i-ar fi spus că celui reținut că nu îi dă voie să îl filmeze. ”Mi s-a spus că nu am dreptul sa filmez orice ar fi și că mă poate da în judecată fiindcă l-am filmat. Agentul de poliție și-a continuat apoi amenințările.

Mi-a recomandat sa nu fac contestație că îmi va fi tot mie mai rău și mi-a spus de fata cu prietena ca el nu are ce sa pățească dacă eu depun plângere la parchet și doar îmi îngreunez mie situația.

Mi-a spus că in Floresti sunt cei mai răi polițiști din țara și ar trebui să am grijă și că el a arestat la fel ca pe mine și un procuror și un avocat și nu a pățit absolut nimic. Așa ca să am grijă”, a aratat victima.

Topan a fost supranumit polițitstul ”Rambo” de către mass-media. Acesta este cercetat disciplinar.

VIDEO - Bărbat încătușat la CEC Bank Florești, după un scandal cu o angajată și poliția. Citiți și spuneți cine are dreptate

Comentarii Facebook