Oare astea să fie noile bănci de pe malul Someșului? Clujenii sunt oripilați, nevoiți să pună singuri lemn pe beton: Incredibil. Betoanele alea sunt bănci?


Lucrările la malurile Someșului din Grigorescu vor fi finalizate în vara lui 2023, o clujeancă însă reclamă de pe acum calitatea slabă a acestora. Clujeanca a trimis o sesizare la Primăria Cluj-Napoca, în legătură cu noile „bănci” care sunt din granit și fără spătar. Femeia spune că oamenii au fost nevoiți să-și pună niște spaliere din lemn ca să poată sta pe scaunele betonate.

Bună ziua. Astăzi am văzut pe malul Someșului viitoarele bănci de granit. Am constatat că sunt foarte adânci și nu au spătar? Deși în cazul în care adăugați vor fi prea adânci. Montați bănci cu spătar măcar lângă gardul parcului Hațieganu? Toate persoanele peste 35 de ani au nevoie să își rezeme spatele de ceva. După cum vedeți în fotografie oamenii și-au pus șpaleți să poată sta. Acele bănci de granit vara vor fi prea fierbinți, iarna, adică 6 luni pe an, vor fi gheață.”, a transmis clujeanca în sesizarea pentru autoritățile locale.

p2.jpeg

„Cele mai urâte bănci în existența…”; „Nu ar trebui sa fie mai ergonomice ? Doar sunt proiectate de experti…”; „Le-am remarcat și eu. Sunt pur și simplu oribile, proiectantul ar trebui bătut. Se putea găsi o soluție ca în Parcul Babeș.”; „Incredibil. Betoanele alea sunt bănci? Cele mai proaste soluții în orașul ăsta…”, au fost doar câteva dintre comentariile clujenilor la postarea de pe grupul Clujul Civic. 

Comentarii Facebook