Politistii parcati neregulamentar in fata la Central erau in "misiune"


Conducerea IPJ Cluj a precizat ca masina de politie fotografiata, in 12 martie, parcata neregulamentar in fata magazinului Central era in "misiune". Cu toate acestea, agentii au trecut pe langa o masina "cocotata pe trotuar" si nu au facut nimic.

"Autovehiculele apartinand Politiei, aflate in misiune, pot incalca regimul legal de viteza sau alte reguli de circulatie, cu exceptia celor care reglementeaza trecerea la nivel cu calea ferata, conform art.61 al. 2 din O.U.G 195/2002 republicata.
   
Va informam ca si lucratorii Politiei Locale sunt imputerniciti sa constate si sa aplice sanctiuni contraventionale pe aceasta linie", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Conducerea IPJ Cluj a evitat sa spuna "de ce a parcat neregulamentar echipajul in fata magazinului Central? Daca parcarea este regulamentara, in ce scop s-a facut?".

Anca Purdea a mai precizat ca politistii de la rutiera au aplicat "in cursul anului 2011, la nivelul judetului Cluj, au fost aplicate 3.358 sanctiuni contraventionale pentru stationare neregulamentara".

 

Politistii parcheaza neregulamentar, dar scapa fara amenda, pe locul in care in urma cu trei zile un BMW a fost ridicat! FOTO

 

Comentarii Facebook