Politistii parcheaza neregulamentar, dar scapa fara amenda, pe locul in care in urma cu trei zile un BMW a fost ridicat! FOTO

 

Politistii clujeni nu au nicio problema cu soferii care parcheaza neregulametar pe trotuar in centrul Clujului. Ieri , 12 martie, o masina de politie care trecea prin centru, pe strada Regele Ferdinand, cu viteza redusa, ca si cand era in patrulare, a trecut pe langa soferul unui BMW care era parcat neregulamentar pe trotuar.

 

Politistii nu au atributii de a-l amenda pe soferul indisciplinat, acest lucru putand fi facut doar de politia comunitara. Dar pentru ca soferul BMW-ului era in masina si vorbea la telefon, politistii ar fi putut macar sa ii ceara sa paraseasca trotuarul. Nu au facut-o, ba mai mult au mai mers cativa metri , pana in fata magazinului Central si au parcat si ei neregulamentar, pe carosabil, insa, adica in zona unde au atributii legale de a da amenzi pentru parcare neregulamentara.

 

Politstii au fost , insa, mult mai norocosi, decat soferul a carui masina a fost ridicata exact din acelasi loc in urma cu trei zile., si au scapat neamendati. 

 

Jeep parcat ilegal, ridicat din fata magazinului Central VIDEO

 

 

 

Comentarii Facebook