Politistii clujeni din dosarul MITA la RADAR, raman liberi! Curtea de Apel Cluj a respins recursul procurorilor

 

Cei 6 politisti din cadrul Biroului Politiei Drumuri Nationale - Serviciul Politiei Rutiere Cluj vor fi cercetati in liberate. Curtea de Apel Cluj a respins recursul inaintat de procurori la sentinta Tribunalului Cluj.

 

Lista politistilor din Cluj acuzati de spaga in dosarul "MITA la RADAR" - EXCLUSIV FOTO si VIDEO

 

Ofiterii DGA au retinut, in 15 martie, 8 politisti de la rutiera sub acuzatia de luare de mita si complicitate la luare de mita. Sase dintre ei au fost prezentati in fata judecatorilor de la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventiva, dar au fost eliberati. Motivarea instantei a fost ca fapta acestora este de o gravitate medie.

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au facut recurs la aceasta decizie, dar Curtea de Apel Cluj a mentinut hotararea primei instante, prin sentinta de marti, 27 martie.

 

De ce au fost eliberati cei 6 politisti din dosarul "MITA la RADAR"! Motivele sunt INCREDIBILE

 

Cei 8 agenti de circulatie sunt acuzati ca actionau in zona localitatii Gilau si intre localitatile Vilcele si Martinesti, judetul Cluj, pe un segment de drum cu limitare de viteza la 60km/h, utilizand, de regula, un autoturism dotat cu aparat radar. Sumele solicitate cu titlu de mita erau cuprinse intre 50 lei - 100 euro.

 

Politistii din Cluj au luat MITA un BAX de BERE

 

Comentarii Facebook