Vineri 7 Mai

Polițiștii clujeni au prins un grup de hoți care au furat echipamente medicale de 70.000 de euro FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, sâmbătă, o serie de percheziții domiciliare în județul Neamț, la un grup de persoane acuzate că au furat echipamente medicale la Cluj, în valoare de aproximativ 70.000 de euro.

La data de 18 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au efectuat 7 percheziții în județul Neamț, în localitatea Gadinți și Roman, pentru documentarea activității infracționale, într-un dosar penal privind infracțiunea de furt calificat”, informează IPJ Cluj. 

Conform oamenilor legii, 5 persoane sunt bănuite că în cursul nopții de 6/7 iulie, a.c., ar fi sustras dintr-un cabinet medical situat în municipiul Cluj-Napoca, aparatură medicală, cauzând un prejudiciu  estimat la aproximativ 70.000 de euro.

Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, urmând ca în baza probatoriului administrat, să fie dispuse măsuri legale.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. 

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Comentarii Facebook