Politistii clujeni au dat lovitura: Au prins hotul unei STICLE DE BERE si l-au propus la arestare


In timp ce lumea interlopa din oras isi face de cap, iar bisnitarii vand la colt de strada telefoane furate, politistii clujeni se ocupa cu dosare de mare anvergura penala. Au prins hotul unei sticle de bere.

La finalul lunii februarie, dupa o ancheta penala riguroasa, oamenii legii au elucidat misterul furtului unei sticle de bere Timisoreana.

Un tanar de 27 de ani, fara domiciliu, "preferand parazitismul social", dupa cum se arata in actele Politiei Cluj, a fost dus in fata unui judecator de la Judecatoria Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru comiterea unei infractiuni de furt calificat.

Rafael Stefan Popon a fost acuzat de vigilentii polistiti clujeni ca a furat o sticla de berere Timisoreana si ca, pentru acest lucru, se impune arestarea periculosului infractor. Cererea privind arestarea lui Popon a fost respinsa de judecator, urmand ca infractorul sa fie cercetat in continuare in stare de libertate.

Popon a mai fost dus in fata instantei de judecata in data de 6 ianuarie 2012, tot cu propunere de arestare preventiva pentru ca ar fi furat produse alimentare de la supermaketul Kaufland, de pe strada Campului. Cererea politistilor a fost acceptata atunci de un alt judecator, care a dispus arestarea lui Popon pentru 29 de zile. Mandatul de arestare impus de Judectoria Cluj Napoca, in data de 6 ianaurie 2012, nu a mai fost prelungit, Popon fiind eliberat in data de 31 ianuarie 2012.

Nici magazinul Billa si nici Kaufland nu s-au constituit parti civile pentru mancarea si sticla de bere, marca Timisoreana, furate de Popon. 

Comentarii Facebook