Dosarul Sorin Apostu a plecat pe "furis" de la Curtea de Apel Cluj


Curtea de Apel Cluj a dispus scoaterea de pe rol a dosarului in care Sorin Apostu este cercetat pentru acte de coruptie.

"Curtea de Apel Cluj a dispus azi, 7 martie 2012, scoaterea de pe rol a dosarului penal privind pe Apostu Sorin si altii si trimiterea cauzei spre competenta solutionare Curtii de Apel Targu Mures, luand act de sentinta penala nr. 271 din 20 februarie 2012 prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea formulata de inculpatul Apostu Sorin si a dispus stramutarea cauzei in favoarea Curtii de Apel Targu Mures", a precizat purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Cluj, Claudia Ilies.

Reprezentantul Curtii a mai precizat ca aparatorul lui Calin Stoia, Sergiu Bogdan, a solicitat preschimbarea termenului de judecata, din 9 martie, in data de 7 martie, pentru a putea fi luata mai repede masura trimiterii dosarului la Curtea de Apel Targu Mures.

 

Tiberiu Ban, aparatorul lui Sorin Apostu, a declara pentru Stiri de Cluj ca nu stie nimic despre aceasta masura si ca se astepta ca infatisarea din 9 martie sa se tina in continuare la Curtea de Apel Cluj. "Ma voi interesa sa vad ce s-a intamplat, pentru ca nu am fost anuntati de nimic", a mai spus Ban.

 

Avocatii lui Sorin Apostu si Calin Stoia au cerut stramutarea procesului de la Cluj pentru a scapa de presiunea mediatica. Citeste AICI detalii.

Comentarii Facebook