Poliția Cluj o anchetează pe polițista care și-a gazat colegul în timp ce încerca să rețină un scandalagiu - VIDEO


Șeful Poliției Cluj, comisarul șef Mihai Rus, a anunțat că polițista care și-a dat cu spray un coleg în timpul operațiunii de reținere a unui scandalagiu este anchetată. 

Mihai Rus, nepotul lui Ioan Rus, a spus că intervenția a fost ”deficitară”, dar nu a precizat că a fost o gafă, deși imaginile surprinse arată fix acest lucru. 

Cluj - Scene incredibile! Un polițist se chinuie să rețină un bărbat, iar colega l-a gazat pe el din greșeală - VIDEO

Un bărbat a făcut scandal pe Calea Mănăștur, lângă Big Belly, iar un echipaj de poliție a fost chemat pentru a face ordine. Scandalagiul a agresat un bărbat și un copil și a continuat să fie agresiv și cu oamenii legii. 

Unul dintre polițiști a trecut la imobilizarea lui, cu intenția de a-l duce la secție. Bărbatul s-a opus, iar polițista care făcea parte din patrulă a intervenit cum a știut. A scos spray -ul cu gaze lacrimogene și s dat spre bărbat, dar și spre colegul ei. Apoi a încercat să îi pună cătușele scandalagiului, fără succes. 

Polițiștii au spus în cursul zilei de joi, 9 mai, la 24 de ore de la incident, că bărbatul agresiv este consumator de substanțe psihoactive și a fost dus la Psihiatrie.

Polițistul care s-a luptat cu bărbatul agresiv are 15 ani de vechime în IPJ Cluj, iar agenta numai un an, ceea ce explică modul în care a reacționat.

Ancheta internă a IPJ Cluj va stabili dacă cei doi polițiști au acționat ca la carte în imobilizarea bărbatului de pe Calea Mănăștur. 

Comentarii Facebook