Duminica 28 Aprilie

Ploșnițe într-un magazin din Cluj-Napoca: ”E o luptă fără început și sfârșit. Mereu sunt aceleași probleme peste tot” - VIDEO


Un clujean iritat de reclamele audio din magazin a ridicat privirea pentru a vedea de unde vine suntetul și a dat peste ploșnițe.

Magazinul Profi de pe str Dâmboviței de lângă Casa Bună, Mărăști. Aparent adresa oficială este Strada Aurel Vlaicu 27, Cluj-Napoca 400581 

Sunt enervanți cu reclamele lor audio, dar când ridici ochii la cer să vezi de unde se aude, riști să-ți cadă-n cap ploșnițe negre ca smoala. Zona cu raftul de paste făinoase. 

Am anunțat-o la casă pe o angajată, se simțea foarte inconfortabil din cauza situației, i-am arătat și poze cu insecta. A zis cu jumătate de gură că va anunța colegii să se uite.

Mi se pare că autoritățile competente duc o luptă fără început și sfârșit cu Profi, mereu sunt aceleași probleme peste tot, tot timpul. Mizerie pe jos, mizerie pe sus, insecte peste tot, produse expirate sau alterate oriunde și oricând”, ne-a relatat clujeanul care a semnalat cazul.

Comentarii Facebook