Duminica 28 Aprilie

”Eu sincer m-am cam săturat să mai stau în trafic” - Un clujean a investigat marți dimineața cauza blocajului din trafic - FOTO


Traficul a fost infernal marți dimineața, în Cluj-Napoca, fără ca cineva să aibă vreo explicație clară pentru acest fenomen. 

Un clujean a realizat o mică investigație și a observat că pe tot traseul, traficul se bloca în fața Cinema Victoria, unde un grup de ”Dorei” lucra de zor, la prima oră a dimineții, când traficul este cel mai mare. 

Acesta este motivul pentru care traficul a fost aproape blocat de la Platinia până în centru, pe Dorobanților. Apropo, am venit cu autobuzul din Mănăștur și am făcut 20-25 minute de la Calvaria până pe Moților, de acolo blocaj total. Am venit pe jos de la stația Moților până în centru, unde se lucra în fața la cinema Victoria. Pe Calea Dorobanților, apropo, era liber.

Eu sincer m-am cam săturat să mai stau în trafic, chiar dacă folosesc autobuzul în fiecare zi. S-a promis banda de autobuz unică din Mănăștur. Unde este această realizare?

Astfel de lucrări nu se fac la 7 dimineața pe o arteră principală din Cluj, Ca o părere personală, de ce oare nu se renunță la parcările de pe Eroilor. S-ar mai câștiga cel putin o bandă. S-ar putea prelua o mare parte din trafic. Strada Iuliu Maniu este în lucru de aproximativ 2 ani, strada Universității este în lucru, până când?”, se întreabă clujeanul, exasperat.

WhatsApp Image 2023-10-17 at 08.44.18 (1).jpeg

Investigația clujeanului poate că nu răspunde pe deplin la problema traficului, dar multe puncte de acest gen, unde traficul se blochează pot da peste cap un oraș care este prost administrat.

Comentarii Facebook