O floreșteancă se plânge că așteaptă mult timp în stație un autobuz ca să poată ajunge acasă: „Încolo spre Cluj trec o grămadă, dar înapoi nu vin”


O femeie din Florești spune că fiecare zi e un calvar pentru ea, fiind nevoită să aștepte o oră autobuzul M26 ca să ajungă acasă. Floreșteanca este revoltată de faptul că multe autobuze pleacă spre Cluj-Napoca, dar nu mai revin înapoi. 

„Știe cineva ce se întâmplă cu autobuzul M26? Stau în stația Someșului de la 7:55 și acum este ora 8:49 și nu a trecut niciun M26 să pot merge pe Eroilor. E posibil așa ceva să stai câte o oră sa astepti în stație? Trece M22, M21, M23, numai M26 nu vine. 

Încolo spre Cluj trec o grămada de M26 dar înapoi spre Cetatea Fetei nu vin. Stai câte o oră să aștepți să vină un M26 să mergi încolo spre Cetate. Și asta se întâmplă aproape zilnic.

Bagă o grămadă de autobuze M26 care merg din Cetate spre Cluj, dar înapoi nu mai vin eu stau aproape zilnic câte o oră în stația Someșul să mă întorc acasă. Trece 21, M22, M23 din 10 în 10 min numai M26 nu trece”, a relatat femeia pe  o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook