”Pisi” cu BMW în acțiune la Cluj! Era să facă un accident, dar fiți atenți la LIMBAJ - VIDEO

 

Un șofer cu camera pe bord a surprins pe strada Horea o scenă care nu face cinste proprietarilor de BMW și mai ales femeilor. 

 

Se intampla oricui sa fie neatent la volan. Dar iti recunosti vina, zici scuze si pa. Recunosc nici eu nu am reactionat cel mai calm, dar cand am vazut atitudinea fetitei (care ma injura si imi arata m..e)… si mai era si incepatoare:))”, a scris șoferul pe Trafic Tube.

 

În esența incidentul a fost simplu. Șoferița a ieșit din parcare fără să se asigure și fără să semnalizeze, fiind evitată la ”mustață” de șoferul care a filmat.

 

Incidentul a continuat când acesta a ajuns BMW -ul la stopul de la Astoria, iar acolo șoferița ”și-a dat drumul la gură” și a început sp facă semne obscene.


VEZI VIDEO AICI

 

Clipul poate fi găsit și AICI pe Youtube.

 

Art.102. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: (...) 22. savârsirea de catre conducatorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participantilor la trafic;”, se arată în Codul Rutier.

 

Șoferița care a apare în imagini ne-a contactat și a solicitat să îndepărtăm imaginile de pe site. Astfel, aceste imagini pot fi găsite în continuare pe link -urile de mai sus, unde au fost postate de proprietarul acestora.

 

Aceasta a invocat faptul că a fost filmată fără a i se cere acordul de către celălalt șofer implicat în incident, dar nu a spus în niciun moment că regretă incidentul.

Comentarii Facebook