Piața Gării, înzăpezită duminică, la ora 7.45 - FOTO

 

Clujenii care locuiesc în Piața Gării reclamă faptul că zona era greu practicabilă duminică dimineață, în jurul orei 7.45.

 

Se pare ca iar au fost prinși ”nepregătiți” cei responsabili cu deszăpezirea, așa cum de fapt se întâmplă în fiecare an. Deși banii pentru lucrări se aude ca au fost împărțiți de mult! Sau are cineva interes sa arate astfel Clujul chiar in ziua de votare? Atunci, ca de fiecare dată, ne întrebăm si noi: - Bine, bine, da noi cu cine votam?”, ne-a scris un clujean.

 

Reprezentanții ambelor firme care se coupă de deszăpezire în Cluj-Napoca: Brantner Vereș și Rosal susțin că toate utilajele lucrează încă de sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 17.00. Duminică dimineața, la ora 6.00, s-a făcut schimbul de tură și utilajele vor continuă să lucreze până duminică seara.

 

Am avut unele probleme în jurul orei 5.00 dimineața. Între ora 5.30 și 6.15 s-a făcut schimbul de ture ale șoferilor de pe utilajele de deszăpezire. De asemenea, s-a făcut și plinul la utaleje și apoi ne-am întors la muncă”, a declarat directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu.

 

Ce spune Emil Boc despre modul în care decurge DESZĂPEZIREA la Cluj-Napoca - VIDEO

 

Dacă sunt probleme din cauza ninsorii pe strada dvs, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook