Ce spune Emil Boc despre modul în care decurge DESZĂPEZIREA la Cluj-Napoca - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a afirmat că este mulțumit de modul în care decurge deszăpezirea în Cluj-Napoca și, până la ora 10.00, nu erau motive să aplice sancțiuni firmelor de deszăpezire.

 

De 16 ore, în grade, diferite de intensitate ninge la Cluj. Pe toate cele 657 de străzi aflate în programul de deszăpezire s-a intervenit pe parcursul nopții. În unele urgențe de gradul 1, chiar și de 3 ori. În altele de două ori sau o dată. Pe parcursul zilei continuă intervențiile. În Cluj-Napoca se circulă în condiții de iarnă. Toate utilajele sunt în teren. La ora 6.00 s-a efectuat schimbul de șoferi pentru a asigura până la ora 20.00 un alt schimb de oameni care să asigure permanența în municipiul Cluj-Napoca.

 

Se circulă în condiții de iarnă și se va circula în continuare. 

 

Fac apel și la cetățeni să își curețe trotuarul din fața casei pentru a ajuta la o circulație mai bună măcar la nivel pietonal. Zăpada se aruncă acolo unde trebuie. Vreau să știți că prognoza era de 10 cm de zăpadă până la ora 8.00 dimineața (duminică, 9 decembri). Deja sunt 16 cm de zăpadă în municipiul Cluj-Napoca și a început mai devreme ninsoarea. Meteorologii spuneau că se va opri dimineață și nu s-a oprit. Erau în prognoză 10 cm, dar acum sunt 16 cm de zăpadă. 

 

Cert este că este atmosferă de iarnă. Se bucură copiii, mai puțin autoritățile, dar noi suntem pregătiți să intervenim pe parcursul întregii zile, pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de iarnă și oamenii să poată vota”, a spus Emil Boc.

 

NINSORI la CLUJ în ziua VOTULUI: Meteorologii anunță zapadă toată ziua. VEZI AVERTIZAREA

Comentarii Facebook