Miercuri 24 Aprilie

Piata de la IRA se muta la in Dezmir


Piata de la IRA va fi mutata din cartierul Marasti la Dezmir, pe platoul de la Agro Transilvania. Acolo autoritatile au amenajat un spatiu special pentru producatorii care vor sa isi desfaca marfurile.

Piata din cartierul Manastur trebuia sa se deschida in 15 aprilie, dar cei 150 de producatori agricoli au fost anuntati ca trebuie sa se mute.

"Vrem sa le facem conditii mai bune in care sa isi deruleze activitatea si sa ii eliminam pe cei care se ocupa de revanzarea produselor. Acolo la Agro Transilvania va fi si spatiu mai mult si vor putea veni si masini de mare tonaj care sa preia marfa si sa o preia si sa o vanda in Cluj-Napoca", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Chiria in piata IRA din Marasti era de 1 leu pe metru patrat, dar comerciantii care se vor muta vor plati aceeasi suma timp de un an si la Agro Transilvania.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca va fi facilitat si accesul clujenilor prin prelungirea traseului liniei de autobuz 8.

Comentarii Facebook