Petrecere oprită și la Gherla de polițiștii, care au lucrat non-stop. Sărbătoare clandestină de Sfântul Valentin


Petrecere la Gherla de Sfântul Valentin. Polițiștii au oprit petrecerea ilegală - Polițiștii clujeni au oprit o petrecere și la un restaurant din Gherla, unde oamenii sărbătoreau Sfântul Valentin în clandestinitate la un restautrant din oraș.

La data de 13 februarie a.c., în intervalul orar 18.00 – 00.00, polițiștii municipiului Gherla alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj, au desfășurat o acțiune pentru reducerea la minim a efectelor generate de pandemia de Covid-19.

Petrecere ILEGALA la Nick Ballroom din Dej. Șmecherii din Gherla și Dej petreceau liniștiți in pandemie - EXCLUSIV

Cu această ocazie au fost verificate 6 unități de alimentație publică de pe raza de competență, în vederea verificării modului de respectare a prevederilor specifice, aplicabile în contextul epidemiologic actual.

Petrecere la Gherla de Sfântul Valentin. Polițiștii au oprit petrecerea ilegală

Astfel, în jurul orei 22.30, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unul local de alimentație publică din Gherla se află în desfășurare evenimente private.

Petrecere la Someșul Rece cu bombardieri și dive de Sfântul Valentin - VIDEO

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în incinta localului au loc două evenimente private, desfășurate în săli distincte dotate cu aparatură de sonorizare specifică unor petreceri.

Petrecere la Gherla de Sfântul Valentin. S-au dat amenzi de 8.500 de lei

În interiorul locației au fost identificate și legitimate 19 persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei în conformitate cu Legea 55/2020 și o sancțiune la Legea 61/1991R în valoare de 500 de lei.

Totodată, au fost identificați organizatorii celor două evenimente, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Conform hotărârii care a intrat în vigoare la miezul nopții și se aplică din 14 februarie, Gherla este în scenariul galben, cu o incidență de 2,41 cazuri la mia de locuitori, iar ”activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6.00-23.00, cu respectarea obligațiilor stabilite ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului”.

Comentarii Facebook