Peste jumătate de tonă de fructe confiscate de polițiști în cartierul clujean Mănăștur-VIDEO

 

Un control de amploare la casele de schimb valutar, piete si casele de amanet din cartierul clujean Manastur a fost efectuat de catre poliţiştii Secţiei 4 si cei ai Poliţiei Comunitare.

 

Verificarile au scos la iveala nereguli legate de activitati comerciale ilicite, de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Astfel, politistii au aplicat 17 amenzi in valoare totala de peste 2000 de lei. 11 dintre sanctiuni au fost aplicate pentru incalcarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 4 pentru nereguli ce vizau Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 2 sancţiuni la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 

In urma verificarilor facute in piate, politistii au gasit comercianţi care nu au putut prezenta documente legale de provenienţă  a marfii si, prin urmare, au dispus confiscarea a  aproximativ 620 kg legume fructe.

 

Comentarii Facebook