Peste 2.500 de clujeni au vizitat piata volanta de la Sala Sporturilor! Marti, 23 august, se deschide cea din Piata 14 Iulie


Peste 2.500 de clujeni au cumparat, sambata 20 august, produse romanesti proaspete din piata volanta deschisa pe platoul Salii Sporturilor.

"61 de producatori agricoli au vandut fructe, legume, carne, produse din carne si peste viu in piata volanta de pe platoul Salii Sporturilor 'Horia Demian', organizata sambata, 20 august 2011. Peste 2500 de clujeni au cumparat produse romanesti proaspete, fapt dovedit si de numarul mare de producatori care si-au epuizat marfa, unii dintre ei chiar inainte de ora 12.00. Atat producatorii cat si cumparatorii au fost multumiti de locatia aleasa pentru spatiul generos de care dispune platoul Salii Sporturilor", a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Municipalitatea va deschis, marti, 23 august, o noua piata volanta in Piata 14 Iulie, din cartierul Grigorescu, care va functiona intre orele 15.00 si 19.00. "Clujenii sunt asteptati pe platoul amenajat prin blocarea a doua benzi de circulatie pentru a achizitiona fructe, legume, produse proaspete lactate si din carne direct de la producatorii din judet la preturi cat mai accesibile. Accesul producatorilor se face incepand cu ora 14.00", a mai spus Oana Buzatu.

O alta piata volanta va fi deschisa joi, 25 august, in cartierul Gheorgheni, la capatul liniei 3.

 

Vezi si...

Piete volante in Grigorescu, Gheorgheni si Sala Sporturilor. Cele din cartiere vor fi deschise dupa-masa VIDEO

Comentarii Facebook