Pescobar a ajuns la Cluj, plin de aroganță: ”La Cluj e o oază de oraș. La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune”


Celebrul deja Pescobar, ale cărui restaurante cad pe capete, după ce Protecția Consumatorilor le-a închis, a ajuns la Cluj-Napoca. Acesta a avut un mesaj arogant la adresa televiziunilor, care au relatat ce s-a întâmplat la el în restaurante. Vorbele omului de afaceri denotă faptul că este sub o mare presiune. 

Alt vibe și altă energie. Bună dimineața Cluj. Alt vibe și altă energie când calci aici la Cluj. E pace și liniște. Așa aș defini eu oaza aceasta de oraș. Oaza asta de zonă. Merg să beau o cafea. Avem întâlnire cu foștii proprietari de la Hanul Dacilor, pe care vreau să o deschid într-o lună.

La Cluj când ești toate gândurile devin mai bune. Se instalează un stres zero. Cu ocazia asta vreau să mulțumesc televiziunilor care m-au ajutat în zilele astea să îmi cresc brandul. 70 de mii de noi urmăritori am în plus pe TikTok și 5000 de Instagram. Mă costa mult să fac reclama asta. Vă mulțumesc”, a spus Pescobar, la Cluj. 

Urmoritării acestuia de la TikTok spun că abia așteaptă să mănânce la locația de la Cluj.

Protecția Consumatorilor a depistat 156 kg de produse alimentare neconforme, după controale care s-au derulat toată vara, fără ca Pescobar să se sinchisească să remedieze problemele. În luna septembrie, Protecția Consumatorilor i-a închis locațiile din București și Timișoara.

Profitând de reclama făcută, acesta vrea să deschidă acum un local la Iulius Mall Cluj. Dacă va respecta legea, nu va avea probleme, dar este clar că averea și lăudăroșenia omului de afaceri îi atrage și controale. 

”Eu i-am închis restaurantele” - Un interlop clujean i-a făcut plângere lui Pescobar, pentru că a făcut toxiinfecție alimentară

Interlopul Nelson Mondialu a dezvăluit zilele trecute că el i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce s-a simțit foarte rău din cauza mâncării consumate la unul dintre localurile acestuia. Totul s-a petrecut în luna mai, iar apoi restaurantele Taverna Racilor au fost verificate de inspectorii de la Protecția Consumatorilor.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Comentarii Facebook