Duminica 28 Aprilie

”Eu i-am închis restaurantele” - Un interlop clujean i-a făcut plângere lui Pescobar, pentru că a făcut toxiinfecție alimentară


Interlopul clujean Nelson Mondialu a spus că i-a făcut plângere lui Pescobar, după ce a mâncat la restaurantul lui și a făcut toxiinfecție alimentară.

Acesta a spus că Pescobar vinde produse mult mai ieftine, față de cât costă ele de fapt. ”Acest restaurant cu specific pescăresc prea tare a explodat. Deja ajungea ăla să se întindă în toată România. Acolo sunt oameni care au muncit cu restaurante ani de zile ca să își câștige prestigiu și clientela si atunci vii tu Pescobar să zici că ai deschis la Sibiu, la Timișoara și la Cluj? 

Ați văzut că acolo nu era un restaurant pentru oameni la costum, la papion. Acolo intai cu adidași de 39 de lei, cu geacă nu știu de care. Oamenilor, asta a fost ceva care nu se merita să trăiască pe piață. Și eu vă repet. Jur! Putem să confirmăm de la hotelul din Brașov, unde recepționerul a vrut să cheme salvarea. Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci, (n.red. pentru că m-am simțit așa) pot să nu am ciudă pe această locație? 

Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația”, a relatat Nelson Mondialul.

Celebrul Pescobar deschide un local Taverna Racilor și la Cluj, după ce a „plouat” cu amenzi la localul din Capitală: „Mă simt ca la finala cupei mondiale”

Acesta a precizat că oamenii lui Pescobar l-au contactat pentru promovare. ”Cum să mă contactezi să îți promovez eu ție localul, când eu am fost bolnav pe pat. Intoxicație alimentară! Au fost mai mulți care m-au contactat, dar dacă eu am considerat că acolo e o mârșăvie la mijloc am refuzat promovarea. Pe mine nu m-a interesat să fac banul ca să îl nenorocesc pe vecinul de lângă mine”, a mai afirmat Nelson.

Mulți urmăritori i-au reproșat vloggerului clujean că îl atacă acum pe Pescobar, pentru a-și face reclamă. ”Invidios mai iesti bai omuleeee! Acum te iei de Pescobar ca să faci audiență, bai moșule! De când a vorbit Pescobar si a dat pe fata cât câștigă și cât plateste taxe AȚI înnebunit cu  invidia din voi. Rusinee băi! Avem si noi un restaurant bun de calitate si pe ala il distrugem Ca vai Doamne nu este curat si asa mai departe eu nam mancat pana acum Dar imi doresc si o sa mananc pentru că arata senzational oameni buni! Doar mosu asta se plange in pana mea”, a spus urmăritorul lui Nelson Mondialu.

Eu trebuia să îl dau în tribunal când am fost și am mâncat la Oyster Bar de era să mor. Mi-am pierdut controlul total. Când avea frisoane, când aveam rece... Am vomitat! Timp de 48 de ore am fost vai și amar de capul meu. Noroc de la Dumnezeu că am un corp tare, rezistent. Trebuia să îl dau în tribunal și să iau cel puțin 2 - 3 milioane de euro”, a spus Nelson Mondialu.

Fostul interlop clujean a spus că la Taverna Racilor prețurile sunt exagerat de mari. Aici, Nelson Mondialu dă dovadă de ipocrizie, pentru că el a promovat localul clujean Transilvania Steakhouse, unde se vând platouri de carne de vită cu 1.200 de lei, burgeri de 600 de lei cu foiță de aur, mici cu foiță de aur la sute de lei, dar unde a fost promovat burgerul de Untold de 6000 de euro. Deși patronul Avram Gal s-a lăudat că a vândut un astfel de burger lui Cătălin Botezatu, care a fost în vizită la localul din Cluj-Napoca, de la parterul unui bloc din Gheorgheni, ulterior designerul a mărturisit pentru Știri de Cluj că totul a fost regizat și că el i-a făcut jocul patronului. Despre prețurile nesimțit de mari de la acest restaurant, Mondialu nu a spus un cuvânt. 

Bă ai făcut creveții ăia cu mult aliat să pară mari. Ai pus raci roșii, care în Metro e 100 de lei kilogramul și tu l-ai pus acolo 1,5 milioane de lei. Mergeau toate națiile acolo și mâncau acolo. Pe ei, domnilor!. Tare mă tem că de la reclamația mea i se trage”, a încheiat Nelson.

05e178f9-dbea-4044-bab4-9489c2a4232f.jpeg

Comentarii Facebook