Pedofilul de la Expo Transilvania a fost trimis în judecată


Souca Samuel Marcelus, pedofilul recodivist prins după ce a agresat o fetiță în parcul de la Expo Transilvania ziua în amiaza mare, a fost trimis în judecată de procurorii clujeni. 

În 8 iulie 2021, Souca Samuel Marcelus, un pedofil care a mai fost condamnat pentru fapte similare în 2017, a fost reținut pentru 24 de ore de poliție, după ce a fost surprins în Parcul de la Expo Transilvania Mărăști, în timp ce era cu o fetiță de 10 ani, fiica unor prieteni.  

Femeia care l-a surprins pe pedofil în Parcul de la Expo Transilvania, DEZGUSTATĂ de nepăsarea clujenilor

O clujeancă l-a surprins pe Souca, în timp ce mângâia fetița în ”zonele intime”, pe iarbă, în parcul din Mărăști. Femeia a sunat la 112, dar între timp agresorul a dispărut. Acesta a fost prins de poliție după 10 minute și dus la audieri. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 46 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și ultraj contra bunelor moravuri.

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 11.45, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.

După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.

În urma sesizării și transmiterii semnalmentelor bărbatului la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării acestuia, fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare. 

Precizăm faptul că la momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia.

Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali. 

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, fiind demarate cercetări săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Ulterior, în baza informațiilor rezultate în urma verificărilor din cadrul anchetei, fiind conturată o altă stare de fapt, s-a dispus extinderea încadrării juridice cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și schimbarea încadrării juridice în cauză din infracțiunea de agresiune sexuală în infracțiunea de viol.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea propunerii unor alte măsuri preventive”, preciza Poliția Cluj, în luna iulie.

Souca Samuel Marcelus este recidivist. El a fost condamnat în 2017 la 5 ani de închisoare, dar a ieșit după numai 3 ani, după ce judecătorii au fost de acord că acesta s-a schimbat. La începutul anului 2020, Souca era liber. El a pipăit mai mulți copii într-o școală, unde soșia lui era învățătoare.

Citiți AICI toată povestea. 

Comentarii Facebook