Pasajul din Piața Gării a devenit un WC public - FOTO


Pasajul din Piața Gării a devenit un WC public, trecând numai 7 ani de când a fost inaugurat. Din păcate, municipalitatea nu se îngrijește aproape deloc de acest spațiu. 

Oamenii străzii dorm acolo în loc să fie duși la centrele pe care Primăria Cluj-Napoca le susține din banii clujenilor. În plus, clujenilor le este frică să traverseze prin aceste pasaje, iar mirosul nu este deloc primitor. 

Pasajul din Piața Gării a fost inaugurat în 2014, iar investiția a fost de 400.000 de lei.

Acest pasaj nu a mai fost reparat din 1987. A fost montată o suprafață care permite spălarea rapidă în cazul în care vor apărea graffiti. De asemenea, pasajul este supravegheat video, iar imaginile se văd în timp real la dispeceratul Poliției Locale. Dacă apar probleme un echipaj poate veni rapid aici, iar imaginile pot fi predate Poliției”, a declarat primarul Emil Boc, la momentul inaugurării. 

Viceprimarul Clujului, Gheorghe Șurubanu, a spus că s-au făcut demersuri pentru ca Primăria să primească de la CFR Gara Mică. ”Acolo vom putea amenaja o secție a Poliției Locale și vor rezulta și alte spații utile”, a precizat Șurubaru. Se pare că nu s-a mai ales nimic de aceast proiect, pentru că Gara Mică a devenit magazin. 

Pasajul trebuia să aibă și scări rulante, dar acestea nu au fost șterse din proiect. 

13558993_872619449536569_3419453700178750306_o.jpg

Fotografie de la inaugurare: Dan Tarcea (stânga), viceprimarul Clujului, Emil Boc, Gheorghe Șurubaru și Virgil Poruțiu (ultimul din dreapta)

Comentarii Facebook