Patru eleve intoxicate cu spray paralizant la Liceul Mihai Eminescu - VIDEO

 

Patru eleve s-au intoxicat cu spray paralizant la Liceul Mihai Eminescu din Cluj, dupa ce doi colegi au pulverizat continutul spray -ului in timpul unei pauza.

 

Incidentul s-a produs in pauza de la ora 11.00. Directorul adjunct al liceului, Gabriel Pop, a declarat ca doi elevi de clasa a opta au folosit un spray paralizant pe baza de piper in demisolul scolii, iar patru eleve, care au inhalat continutul acestuia, s-au simtit rau. Tinerele sunt trei din clasa a zecea si una din clasa a sasea.

 

"Doi copii din clasa a opta au folosit un spray paralizant cu piper si fiind o zona de demisol unde se gasesc trei clase ale noastre, bineinteles ca acolo au fost mici probleme. Copiii au fost foarte repede evacuati, dar am avut patru cazuri de copii care au fost transportati la spital pentru a fi examinati. Au dat cu spray in hol. Acesta a fost pulverizat intr-un spatiu mai inchis si a vut o reactie urata pentru cele patru fete", a declarat Gabriel Pop.

 

Directorul adjunct a mai spus ca fetele au avut simptome de inecare, iritatie si tulburari de respiratie. "Am chemat repede politia si ambulanta si le-au dus la spital. Copiii au fost adunati in curte pentru a nu aparea si alte probleme din cauza gazului de la demisol", a mai spus Pop.

 

Inspectorul general scolar, Anca Hodorogea, a declarat ca a fost declansata o ancheta si a scolii si a inspectoratului si ca cele patru eleve sunt in afara oricarui pericol.

 

Cei doi tineri au fost dusi la sectia de politie pentru audieri si risca exmatricularea.

Comentarii Facebook