Patronul firmei ZTour, Sofian Zereik, bruschează un șofer care i-a blocat parcarea - VIDEO/ UPDATE Poziția ZTour

 

Patronul firmei ZTour, Sofian Zereik, supărat că nu își poate parca BMW -ul, a bruscat un șofer care i-a ocupat locul. 

 

Reactia patronului de la ZTour atunci cand cineva ii ocupa locul de parcare. In video se poate observa cum patronul de la ZTour il asteapta pe barbatul care i-a blocat parcarea si dupa aceea il bruscheaza, ii adreseaza cateva vorbe de duh si ii tranteste portiera masinii. O reactie demna de spiritul Craciunului :)”, ne-a relatat un cititor. 

 

La birourile ZTour nu a putut fi nimeni contactat pentru a obține o reacție. Așteptăm un eventual punct de vedere pe adresele de la rubrica Contact.

-----------------

UPDATE

 

Astfel, precizam ca ZTour este o agentie de turism respectata in Romania si in strainatate, in calitate de Tour – operator. Subliniem ca ZTour a crescut in toti acesti ani prin recomandarile clientilor, deoarece conceptual agentiei este ca nimeni nu va avea succes fara portofoliul de client. Acest suscces il ai atunci cand esti onest, competent in afaceri si iti protejezi turistii clienti, de aceea se spune despre noi ca suntem medicamentul antistres natural pentru tine.

 

Revenind strict la incident, precizam ca ZTour a inchiriat de 4 ani de la Primaria Cluj-Napoca doua locuri de parcare in fata sediului central al agentiei, in suma de 640 lei/lunar. Activitatea agentiei e de asa natura incat implica locuri de parcare pentru descarcarea cataloagelor, promotionale, alte contacte profesionale pe raza celor doua locuri de parcare. In plus, agentia detine trei autoturisme noi, pe care doreste sa le protejeze. Parcarea este semnalizata cu tablite ale Primariei si cu vopsea pe jos ca sunt locuri rezervate. Cu toate acestea, in fiecare minut aproape, secreara noastra este nevoita sa atentioneze alti soferi sa nu parcheze, protejand pe acei soferi sa nu ia amenda de la Primarie pentru parcare ilegala. Desi putea, ZTour nu a chemat politia locala pentru a da amenzi. Nu ni se pare normal ca pe parcari platite si semnalizate corespunzator alti soferi sa ignore aceste marcari. Sofian Zereik, proprietarul ZTour regret incidentul care este real, dar acest sofer aprostrofat a stationat ilegal peste o jumatate de ora fara sa lase un numar de telefon la care sa poate fie sunat. Precizam ca acest sofer a avut o atitudine sfidatoare si provocatoare la adresa lui Sofian Zereyk, de aici si atitudinea revoltata a patronului ZTour, care a fost sfidat.

 

 

Reiteram ca regretam incidentul, nu este o practica a lui Sofian Zereyk, dar rugam pe alti soferi sa nu parcheze pe locurile inchiriate de ZTour”, precizează conducerea Agenției de Turism.

Comentarii Facebook