Patronul firmei FANY a mintit pentru a-l ajuta pe Bica! A fost dat de gol de sotia lui EXCLUSIV


Firma Fany, care asigura transportul de persoane pe relatia Cluj-Napoca - Floresti a platit excursia pe care Radu Bica si sotia acestuia au facut-o in Viena.

Costul cazari pentru familia Bica, la Viena, la celebrul hotel Bella Vienna, a fost pentru doua nopti de 780 de euro. De mentionat, ca fiica lui Bica a refuzat sa stea in aceeasi camera cu parintii ei, drept pentru care Stefan Cadar, patronul Fany, a fost de acord sa achite inca o camera.


Radu Bica a fost intr-o vacanta in Austria platita de patronul Fany, Stefan Cadar, sustin procurorii DNA

 

La audierile de la DNA, Cadar nu a fost foarte comunicativ sustinand ca nu isi mai aduce aminte. "Cazarea la Hotel Vienna a costat 780 de euro, pentru doua nopti, iar eu nu am fost de fata cand s-au achitat contravaloarea acestora, dar sunt convins ca fiecare familie si-a achitat camerele pe care le-a folosit", a spus Cadar.

 

Fany, firma care l-a "sponsorizat" pe Radu Bica, avea preturi "umflate" pe ruta Cluj - Floresti

 

Desi patronul Fany pare lovit de amenzie, acesta nu a putut explica de ce factura pentru cazare a fost intocmita pe numele firmei Fany Prestari Servicii SRL. Stefan Cadar nu a fost in stare nici sa explice de ce a solicitat sa il viziteze pe Radu Bica in arestul IPJ Cluj. "Acest demers s-a datorat faptului ca vreau sa fiu alaturi de el in momentele grele prin care trece, sa-l incurajez si sa-l sustin moral", a spus Cadar.

Patroana lui Fany l-a infundat pe Bica

Desi sotul sau sustine una si buna, Olezia Cadar recunoaste franc ca Bica nu a platit niciun leu pentru cazarea la Viena. "Am fost cazati la hotelul Bella Vienna, unde am avut rezervate trei camere. In total a fost vorba de 780 de euro, suma pe care am achitat-o personal si pentru care am achitat factura", a declarat sotia patronului de la Fany.

Comentarii Facebook