Miercuri 24 Aprilie

Eugen Veres, directorul Brantner Veres, s-a oferit sa il "ajute" pe "domn comandant" Bica la plecarea in Viena


Pe langa discutiile despre bani, avute cu Aspazia Droniuc, vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, arestat in 31 octombrie pentru coruptie, a purtat cu putin timp inainte de a pleca in vacanta la Viena o discutie cu Eugen Veres.

Patronul si directorul firmei de gunoaie Brantner Veres recunoaste discutia si spune ca nu s-a referit la bani si nici nu a intentionat sa il ajute in vreun fel pe Bica.

Intrebat daca nu era vorba de bani atunci cum ar fi trebuit sa il ajute, Veres a raspuns ca este prieten cu Bica. "Imi amintesc de convorbire ca este a mea. Nu am vrut sa ii dau nimic. Eu am avut o relatie deosebita cu Radu Bica", a explicat Eugen Veres.

Interceptare 27.10.2011, ora 11.16.17
In aceeasi zi de vineri Radu Bica a plecat la Viena alaturi de familia Cadar, patronii de la Fany SRL. Luni, la intoarcere, Radu Bica a fost retinut pentru ca a luat mita de la Aspazia Droniuc suma de 43.000 de lei pentru a o ajuta sa castige licitatia pentru mentenanta de la Cluj Arena.

Domn: Sa traiti domn comandant.
Radu Bica: Ce faceti?
Domn: Eu de-aia v-am sunat, ca daca sunteti ocupat tare, trimit omu cu stampila sa ne stampilam documentele si trimit si alalalt.
Bica Radu: Pai da, da aia am lasat-o, nu-i la mine acuma, ca-i inca acasa pentru stampila. Alalaltu lasa pana luni, ca eu plec cu Andra, plec, ies ... pana ... dincolo un pic cu fetele.
Domn: Dumnezeu sa va ajute.
Bica Radu: Pe partea ailalta numa de discutat, aia sa vedem cand discutam. A-ti zis ca vreti sa discutam ceva.
Domn: Cand ziceti dvs domnu comandant.
Bica Radu: Pai luni.
Domn: Bine.
Bica Radu: Bine. Da acuma cu ocazia plecarii nu trebe sa ... discutam?
Bica Radu: Nu, nu. Nu, nu.
Domn: Va doresc week-end placut.

Comentarii Facebook