Paszkany divorteaza! Patronul CFR Cluj a ales sa ramana cu amanta sa, cu 20 de ani mai tanara


Finantatorul Arpad Paszkany divorteaza de actuala lui sotie, Kinga, de care s-a despartit in urma cu doi ani, fara a intenta insa un divort. 

 

Arpad si Kinga Paszkany au fost fotografiati in timp ce ieseau din Palatul de Justitie din Cluj, unde au depus dosarul de divort cu numarul 1420/2011. Paszkany Arpad Zoltan este cel care a intentat actiunea in 18 ianuarie si a chemat-o pe Paszkany Judith Kinga la Judecatoria Cluj Napoca in 17 mai pentru a transa lucrurile. 

 

Patronul CFR Cluj a spus la iesire de la Judecatoria clujeana ca a fost in fata instantei pentru a rezolva o mostenire, fara a face referitre la procesul pe care tocmai l-am deschis.


Arpad Paszkany a plecat de acasa in urma cu doi ani si de atunci traieste o poveste de dragoste cu Anamaria Feher, cu 20 de ani mai tanara ca si el.

Paszkany si iubita lui nu si-au ascuns povestea de dragiste si nu au facut niciun secret din vacantele exotice pe care le-au petrecut in compania lui Andra si Catalin Maruta in Dubai si Spania. Cei doi s-au cunoscut in clubul Obsession, unde s-a si infiripat povestea lor. (Citeste AICI detalii)

 

Arpad Paszkany trebuie sa rezolve acum problema averii, pentru ca este pe cale sa piarda mare parte din ea. Nici viitorul nu arata foarte roz, deoarece dupa despartirea de Kinga, finantatorul CFR Cluj va pierde si sprijinul tatalui acesteia, un important om de afaceri care i-a deschis lui "Arpi" calea spre consortiul Trigranit, care administreaza miliarde de euro.

Iubita lui Arpad Paszkany, Anamaria Feher, are 21 de ani si este fost fotomodel la Agentiei Transilvania Fashion. Frumoasa tanara a fost si dansatoare in trupa cantaretei Andra.

 

Vezi AICI o Galerie Foto cu frumoasa amanta a lui Arpad Paszkany!

 

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook