Andra si Maruta si-a petrecut concediul in Spania, cu Arpad Paszkany si iubita lui Anamaria Feher. Vezi FOTO!


Andra si Catalin Maruta si-au petrecut concediul in Spania, cu patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany si iubita acestuia, Anamaria Feher. Cei patru au cutreierat Spania, din Tenerife, in Marbella, Barcelona si Gibraltar.

"Noua cand ne place un loc, mergem iarasi si iarasi, ca sa exploram la maxim resursele lui. Asa cum in Dubai am facut doua Revelioane la rand, tot asa ne-am gandit sa mergem si doua veri la rand in Spania, fiindca ne-a placut enorm anul trecut. si, oricum, mai ramasesera lucruri de vazut. Vara trecuta n-am reusit sa cuprindem totul. E greu sa umbli atat si sa te si odihnesti si sa faci si cumparaturi si sa stai si la plaja... La un moment dat, trebuie sa te imparti, sa renunti la niste lucruri in favoarea altora", a declarat Catalin, citat de cancan.ro.

Vedeta de televiziune a povestit ca au inchiriat un iaht timp de patru zile cu care au cutreierat stramtoarea Gibraltar. 

"Am intrat inclusiv pe land-ul maimutelor, care sunt indraznete, se apropie mult, sunt obisnuite cu turistii, chiar daca nu-i iubesc sincer, ci doar profita de ei pentru ca le lasa banane si alte dulciuri", a mai povestit Maruta.

Legatura dintre cele doua cupluri a facut-o Andra, care este prietena foarte buna cu Anamaria Feher, iubita lui Arpad Paszkany.

Comentarii Facebook