Arpad Paszkany s-a indragostit de Anamaria Feher in Obsession in 2008! Trei ani mai tarziu divorteaza


Arpad Paszkany s-a indragostit de Anamaria Feher in Obsession, cand aceasta avea numai 19 ani, iar omul de afaceri 37.

Anamaria abia terminase liceul si facea parte din trupa locala Boemdance. Relatia celor doi s-a infiripat insa in anul 2008, cand Arpad Paszkany a inceput sa frecventeze clubul Obsession.

"Cand Arpi a inceput sa iasa in Obsession, am inteles ca el era multumit de relatia pe care o avea cu sotia lui, Kinga. Nu incerca sa seduca nicio fata din club. Dupa o vreme, a inceput sa o priveasca mai atent pe Anamaria, iar dupa o perioada, a inceput sa stea cu ea la masa, mai bine zis a invitat-o la masa lui. Asa a inceput", a povestit o prietena apropiata a Anamariei Feher, citata de clujeanul.ro intr-un articol din 2009.

Sursa respectiva a caracterizat-o pe tanara dansatoare drept o fata care "are stofa de vedeta. Deci Arpi nu a ales o fata oarecare. E o tipa super, cu foarte multe calitati si care se face remarcata".

Inca de atunci, "Arpi" a inceput sa isi rasfete iubita, fara sa se ascunda de ochii lumii. Anamaria Feher era invitata in loja oficiala la meciurile CFR Cluj, iar cei doi mergeau in vacante exotice in Dubai.

Anamaria Feher a absolvit Liceul "Waldorf" si inca de pe bancile scolii isi dorea sa fie ori dansatoare, ori fotomodel.

Comentarii Facebook