Paszkany a obtinut licenta de satelit pentru Transilvania Channel


Arpad Paszkany a obtinut de la CNA licenta de emisie pe satelit pentru televiziunea Transilvania Channel.

In sedinta de joi, 3 noimbrie, CNA a aprobat cererea SC Somes Media Trust SRL din Cluj-Napoca de obtinere a unei licente de emisie pe satelit pentru televiziunea Transilvania Channel. La societatea mentionata unic actionar este Arpad Paszkany.

Televizunea a fost detinuta de patronul agentiei de publicitate Amprenta Advertising, Decebal Cotoc, dar a fost vanduta in primavara acestui an lui Arpad Paszkany.

Conform CNA, Transilvania Chanel a emis pana acum la nivel regional, difuzand productie proprie (75%), productii ale altor producatori (10%) si retransmite emisiunea "Uzina de dume" a postului Radio Impuls (15%).

Surse din piata precizeaza ca Arpad Paszkany intentioneaza sa mute televiziune in cladirea Sigma Center (n.red. Cladirea IEIA Cluj), unde omul de afaceri a investit intr-un platou modern. In acest moment, regia de emisie a televiziunii este intr-un spatiu detinut de Ampreunta Advertising in cartierul Grigorescu, iar redactia, la televiziunea NCN, unde Paszkany are de asemenea pachetul majoritar de actiuni.

 

Citeste mai jos cum s-a asociat Arpad Paszkany, Ioan Rus si Vasile Dancu intr-un "imperiu" media...

PSD -istii Ioan Rus si Vasile Dancu isi fac trust de presa impreuna cu Paszkany

Comentarii Facebook