Campionatul Mondial de mancat sarmale la Cluj


Asociatia Little People Romania organizeaza in premiera, in 9 noiembrie, Campionatul Mondial de mancat sarmale la Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc pe data de 9 noiembrie, ora 18:00, la Restaurantul Casa Ardeleana, in incinta Sora Shopping Center, la subsol.
"Cate sarmale poti manca in 2 minute?" este invitatia lansata publicului larg si reprezentantilor companiilor clujene la provocarea culinara.

"Inscrierea la acest eveniment se pot face pana la data de 6 noiembrie, persoana de contact Serghei Pinzaru, telefon 0749 493 695. Asteptam cat mai multi clujeni posibil care sa isi arate solidaritatea fata de lupta impotriva cancerului la copil, cauza asupra carei dorim sa atragem atentia prin acest eveniment. Campionatul Mondial de mancat sarmale succede numarul de SMS 858 al Campaniei Contra Cancer, demarata de Asociatia Little People, cu scopul de a strange fonduri pentru programele zilnice de asistenta psiho-sociala oferite copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer. Valabilitatea numarului de SMS 858 prin care puteti face o donatie de 2 euro a fost extinsa pana la data de 17 noiembrie", precizeaza Katie Rizvi, vicepresedintele Asociatiei Little People Romania.

Asociatia este implicata in actiuni de sprijinire a copiilor spitalizati, pe care ii ajuta "sa-si invinga teama, sa-si imbunatatească stima de sine, sau care creeaza o familiaritate vizavi de procedurile medicale si mediul spitalicesc, oportunitati de joaca, invatare, exprimare, interactiune cu cei aflati in situatii similare. Studenti si absolventi de psihologie din 5 universitati din Romania sunt pregatiti si monitorizati sa desfasoare un program de interventie specific si să urmeze un plan de activitati conceput de către Asociatia Little People special pentru copiii spitalizati", a mai spus Katie Rizvi.

Comentarii Facebook