Pastorul Sam Ward, care a râs de Cluj şi cât suntem de săraci, i-a şi fotografiat pe romii din Cluj care "plonjau" în tomberon - FOTO

 

Reprezentanţii Bisericii Baptiste din Cluj au sărit în ajutorul pastorului american Sam Ward, care a postat 2 clipuri pe Youtube în care descria sărăcia din Cluj. 

 

"Această bucăţică din România este situată chiar peste drum de biserică. Puteţi vedea un tomberon. În ultimele 3 zile cel puţin 50 de oameni au sărit în acel tomberon, căutând haine, plastic pentru reciclare sau ceva. Poţi să îţi dai seama că sunt foarte mulţi oameni săraci şi disperaţi în această zonă. Imaginea aceasta seamănă foarte mult cu restul României. Cel puţin aici în oraş", a mai spus pastorul în clipul postat pe Youtube, dar pe care l-a scos ulterior. (Citeşte AICI mai multe)

 

Explicaţiile au fost că Sam Ward a şi sărit în ajutorul săracilor care cotrobăiau zilnic în tomberoanele de lângă biserică şi chiar au fost prezentate o serie de fotografii cu aceste persoane.

 

"Sam Ward a venit in Cluj saptamana trecuta din Croatia cu intentie de a ajuta o organizatie care se numeste Medical Mission Outreach - o echipa medicala care calatoreste pe plan mondial cu scopul de furniza ajutor medical gratuit pentru oricine trece pragul usii cladirii care sponsorizeaza misiunea lor. Se intampla ca saptamana trecuta au vizitat orasul nostru, drag, si a facut exact ceea ce si-au propus... au slujit - pro bono - timp de 4 zile la Biserica Baptista Lumina Evangheliei. Se intampla ca domnul din articol a stat in picioare la usa toata saptamana sa intampine toti cei care au venit la clinica ca sa-i indrume in directie potrivita.

 

Avand in vedere ca a petrecut foarte mult timp in fata portii nu a putut de cat sa observe ca tomberoanele din zona care au fost mereu vizitate de diferite persoane, pentru diferite motive - nu l-a socat, deoarece a mai fost martor la astfel de lucruri si in Croatia. 

 

Ceea ce nu se vede in videouri care sunt alaturi de articolul VOSTRU... este faptul ca de repetate ori a mers cineva, EL inclusiv ca sa incerce sa aduca oamenii de acolo, si sa le ofere serviciile medicale care au fost furnizate in cladirea viz-a-vis de tomberoanele respective.

 

FYI -  Chiar si cei din comunitatea de rromi din Pata Rat au fost invitati la clinica noastra pe parcursul saptamanii.

 

Articolul dumneavoastra nu propaga adevarul -  ci discordie si e scris in asa fel in cat il arata pe domnul Sam Ward ca si cum ar fi un rasist fara suflet. Cand adevarul este - a venit sa ajute cei din Cluj cu o clinica medicala gratuita.

 

V-am atasat cateva poze ca sa vedeti ca ceea ce sa desfasurat langa tomberoanele respective nu a fost de loc ceea ce este prezentat in articolul de pe siteul vostru cu "stiri".

 

Pentru mai multe poze puteti cauta Medical Missions Outreach pe facebook sau la cerere.

 

La Cluj MMO a adus o echipa de 30 de persoane care au tratat 450 de persoane.

 

In tarile mai putin dezvoltate precum Honduras echipa MMO trateaza 6000 de pacienti/saptamana", ne-a relatat un apropiat al lui Sam Ward.

Comentarii Facebook