Partia din Feleac, invaluita intr-o ceata de s-o tai cu cutitul! Schiorii si ATV -istii au inceput sa isi faca aparitia - VEZI VIDEO si FOTO


Partia din Feleac este propice pentru schi, mai ales in urma zapezii cazute in ultimele zile, dar ceata le da batai de cap administratorilor. Vizibilitatea este de sub 20 de metri si exista riscul accidentarilor.

 

Schiorii si-au facut aparitia in Feleac abia dupa ora 10.30. Drumul comunal spre partie este curatat intens de utilajele de deszapezire, asa ca schiorii nu trebuie sa isi faca probleme in ceea ce priveste accesul.

 

Administratorii partiei au anuntat ca dupa ora 12.00 vor da drumul si la teleschi, dar totul depinde de numarul de schiori. "Asteptam sa vina mai multa lume. Acum sunt circa 10 oameni pe partie si la ora 12.00 vom da drumul la instalatie. Partia este in stare excelenta, multumita ninsorii din ultimele zile", a spus unul dintre angajatii care administreaza teleschi -ul.

 

Au fost si amatori de sporturi extreme, care si-au dus la partia din Feleac ATV -urile dotate cu motor 4x4. "Este excelenta senzatia si, sincer sa fiu, parca e mai spectaculos decat pe teren normal. Pe zapada mai aluneci si trebuie sa controlezi mai bine motorul", a spus Istvan, un clujean care urca de cate ori poate cu ATV -ul pe Feleac.

 

Schiorii sunt putin deranjati de ATV -isti, dar prefera partia de la Feleac pentru ca este mai aproape de oras. "Nu putem merge de fiecare data pana la Baisoara. Dureaza cateva ore drumul, deci e bataie de cap. Nu e in Feleac cea mai spectaculoasa partie, dar facem sport, ne distram si mai bem un ceai sau un vin fiert. Plus ca suntem la cateva minute de oras si putem sa ajungem repede acasa", a mai spus Silviu Puscas.

 

Meteorologii avertizeaza ca va fi ceata pe tot parcursul zilei, iar de duminica vremea se va si raci. Vezi AICI prognoza meteo!

Comentarii Facebook