Sambata 4 Februarie

Pârtia BUSCAT s-a deschis! Noul sezon începe în 1 ianuarie 2016 - FOTO

 

Pârtia de la Buscat s-a deschis din 1 ianuarie 2016, datorită unui sistem complex de producere a zăpezii artificiale. 

 

Chiar dacă la oraș iarna nu pare să vină de curând, la 55 de km de Cluj-Napoca avem zăpadă. Buscat Ski&Summer Resort dă unde verde noului sezon de schi, vineri, 1 ianuarie 2016, ora 11:00. Este timpul să ne scoatem clăparii, schiurile, snowboard-urile și chiar și săniile din debara pentru că la Buscat se schiază.

 

Administratorii stațiunii Buscat au muncit din greu ultimele săptămâni pentru a putea deschide Noul An așa cum trebuie. Chiar dacă nu a nins, pârtia albastră este acoperită complet datorită sistemului complex de producere a zăpezii artificiale.

 

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de 3 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:

 

- Pârtia Albastră: 1300 m - deschisă

- Pârtia Roșie: 800 m - închisă

- Pârtia Neagră: 900 m - închisă

 

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca, este locul perfect chiar și numai pentru o scurtă evadare din oraș. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro, la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor, la baza pârtiei. Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea mai ozonificată zonă din România, a doua din Europa, iar peisajul e de poveste!

 

Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari. Zilele de extraweekend vin cu reduceri pentru toată lumea.

 

Programul pârtiei este:

Luni-Vineri: 10:00-16:00

Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

Comentarii Facebook