Cum au petrecut clujenii REVELIONUL în Piața Unirii. Un EROU de la Colectiv a urcat pe scenă - FOTO

 

Peste 3000 de clujeni au fost în noaptea dintre ani în Piața Unirii. Emil Boc a dat drumul la focul de artificii, iar un erou de la incendiul din Clubul Colectiv a urcat pe scenă.

 

 

Primarul Emil Boc a fluturat un steag tricolor și a desfăcut o sticlă de șampanie. ”Cu ocazia Capitalei Europene a Tineretului, în Cluj-Napoca au fost cu 20% mai mulţi turişti, peste 20 de milioane de euro atraşi în economia locală, peste 3.500 de activităţi au fost organizate. Am intrat acum în finala pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 şi să sperăm că noi vom fi această capitală. În anul 2016 şi în 2017, Clujul va fi gazda unor importante evenimente sportive, la Sala Polivalentă vom avea Campionatul European de Gimnastică, Campionatul European de Baschet, tenis cu Simona Halep. Ne pregătim să facem din Cluj-Napoca cel mai frumos oraş de pe Pământ, în care să trăm, să ne simţim bine şi să muncim. Cele rele să se spele, cele bune să se adune”, a spus Boc.

 

 

Focul de artificii a durat 15 minute, iar apoi au urmat concertele Magda Puskas&Friends și Semnal M. Pe scenă a urcat și trupa Vița de vie cu solistul Adrian Despot, cel care a scos mai mulți răniți din clubul Colectiv.

 

 

Clujenii au putut gusta un pahar de șampanie din cele 700 puse la dispoziție de Primăria Cluj-Napoca și au putut patina gratuit între orele 23.00 și 1.00.

Comentarii Facebook