Parking-ul Manastur va fi inaugurat la inceputul lunii august


Parking - ul Manastur va fi inaugurat la inceputul lunii august, iar in perioada ramasa constructorul va trebuie sa mai amenajeze locurile de joaca pentru copii si spatiul verde.

O parte din parcari au fost repartizate oamenilor care aveau abonamente eliberate de primarie, iar restul vor fi acordate prin tragere la sorti. Pana acum, 300 de persoane din Manastur au depus cerere pentru a obtine un loc in noul parking.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca locurile de la terasa si etaj vor fi inchiriate persoanelor fizice, iar parterul celor juridice.

Un loc in parking - urile din cartiere costa 110 lei pentru persoanele fizice si 840 de lei pentru persoanele juridice. Tarifele au fost stabilite de Consiliul Local prin Regulamentul de exploatare a parking -ruilor din cartiere.

Cei care doresc sa obtina un loc pe terasa parkingului vor scoate din buzunar 65 de lei, iar persoanele juridice 225 de lei.

Parkingul de pe strada Primaverii are 6 niveluri, 490 de locuri de parcare si investitia facuta de primarie s-a ridicat la 17 milioane de lei.

Comentarii Facebook