Miercuri 24 Aprilie

Parcare de ”ziarist” la Iulius Mall Cluj! Direct pe trecerea de pietoni în dreptul ușii - FOTO

 

Un autoturism care avea în parbriz ecusonul unei publicații tipărite din Cluj-Napoca, dar și al unei asociații ANTIDROG, a fotografiat în parcarea Iulius Mall Cluj postat în fața ușii de intrare în casa liftului.

 

Mașina a fost lăsată la ”intrarea în casa liftului de la subsolul Iulius Mall, aproape blocată de posesorul unui VW care l-a parcat pe trecerea de pietoni exact in dreptul usii de intrare în casa liftului, joi 14 februarie 2014 in jurul orei 15, iar pe bordul masinii se poate observa un ecuson de acces auto de presa cu inscriptia "Press - ..." precum si un sticker lipit pe parbriz cu "Anti Drugs Association AMA - ANTIDROG".

 

Acest lucru s-a intamplat la Iulius Mall Cluj unde sunt cateva sute de locuri de parcare.

 

Nu stiu calitatea de jurnalist sau nu a posesorului acestei masini insa daca intr-adevar este jurnalist atunci prin gestul facut aduce prejudicii de imagine intregii bresle a jurnalistilor”, ne-a scris George Motoc.

 

Știri de Cluj nu a publicat numele ziarului pentru a putea verifica dacă această acest ecuson nu este folosit de o persoană care îl deține fără drept, evitând astfel prejudiciul de imagine.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook