Bal de caritate ”Împreună pentru Institutul Inimii Cluj-Napoca”. E nevoie de bani pentru dotări

 

Directorul medical al Institutului Inimii ”Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, Adrian Molnar, organizează un bal pentru a strânge fondurile necesare dotării unității medicale. 

 

Dr. Adrian Molnar, director medical al instituţiei, este unul dintre chirurgii de excepţie ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca. Personalitate plurivalentă, în clinică el tentează practic, limitele; perseverent, întemeiat pe o riguroasă documentare, el vine în întâmpinarea mizei majore indusă de actul riscant care merge pe firul subţire dintre viaţă de moarte. Reconstruieşte efectiv viaţa cu ajutorul bisturiului, s-a specializat în chirurgie coronariană şi valvulară prin doctorat şi stagii în prestigioase clinici din întreaga lume.

 

Balul Caritabil ”Împreună pentru Inima Transilvaniei” vine în sprijinul Institutului Inimii din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în data de 21 martie 2014 la Grand Hotel Italia, începând cu orele 19.00. Vă aștept, pe dumneavoastră, cei care ne apreciați, ne iubiți și sunteți convinși că suntem aici pentru a vă ajuta, pentru a vă reda speranța unei vieți mai bune, să contribuiți în limitele posibilităților dumneavoastră la formarea unui fond din care Insitutul să achiziționeze câteva dintre următoarele aparate, de care are urgentă nevoie”, a precizat doctorul Adrian Molnar.

 

Este nevoie de 2 ecografe de înaltă performanță, o trusa de chirurgie cardiacă minim invazivă, un angiograf, un aparat de circulație extracorporeală, un aparat de radiodiagnostic digital și un aparat de dializă renală

 

Invitatul special al evenimentului, Bogdan Ota, este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

 

Taxa de participare este de 450 de RON sau 100 de euro, iar cei care doresc să participe, pot face acest lucru printr-o înscriere la adresa institutulinimii@medevents.ro sau la numarul 0724 025 855.

 

Banii pot fi depuși în contul FUNDAȚIA INIMA TRANSILVANIEI

Alpha Bank

RON: RO97BUCU1021215614092RON

EURO: RO90BUCU1021215614093EUR

Comentarii Facebook