Miercuri 24 Aprilie

Parada masinilor retro, organizata azi la Polus Center - VIDEO si FOTO


Automobile retro au fost scoase sambata de la "naftalina" de proprietari si aduse in parcarea de la Polus Center, de unde au pornit intr-un maraton prin centrul orasului.

Parada Automobilelor Retro este la cea de-a treia editie si a adunat la Cluj modele extrem de frumoase: Volkswagen, Fiat, Mercedes sau Ford.

Evenimentul a fost dominat de celebrele "broscute" din anii '60 aduse la Cluj de colectionari din toata tara. Unii au venit chiar si din Bucuresti si au condus o noapte intreaga pentru a participa la expozitia de la Cluj.

Intre participanti s-au numarat si membrii clubului Kafer Club Baia Mare. Ioan Vlad, presedintele clubului, a declarat ca participarea la astfel de evenimente este o adevarata distractie. "Ne pregatim masinile timp de cateva luni si acum e momentul sa sclipim, asa ca venim cu placere si nu ne uitam la distanta. In 2006 am mers la Wolfsburg la o expozitie, iar de cateva ori in Ungaria la show -uri automobilistice", a declarat Ioan.

Driverii masinilor retro au pornit de la Polus Center intr-o defilare pe traseul Calea Manastur, Motilor, Petru Maior, Piata Lucian Blaga, Eroilor si s-au intors pe 21 Decembrie pana in parcarea Polus.

 

Parada Automobilelor Retro face parte din festivalul "Clujul de Altadata", organizat de Casa Municipala de Cultura.

Comentarii Facebook