Un sofer beat a lovit o masina de politie si alte 3 autoturisme pe strada Tarnavelor, din Cluj Napoca! Barbatul a fost urmarit prin tot orasul


Un sofer baut a accidentat mai multe autoturisme pe strada Tarnavelor, din Cluj Napoca, vineri seara, in jurul orei 23.00.

Seria incidentelor a inceput la benzinarie de pe strada Dorobantilor, unde soferul, de 34 de ani, a alimentat si a plecat fara sa plateasca. Politia a fost alertata si un echipaj de la Sectia 2 Politie a depistat masina in trafic pe strada Aurel Vlaicu.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Daniel Graur, a declarat pentru Stiri de Cluj ca masina suspecta a fost urmarita pe strazile Siretului, Slatina pana cand a ajuns pe strada Tarnavelor, unde soferul a lovit trei autoturisme parcate regulamentar.

"A acrosat trei masini parcate acolo si politistii si-au pus masina pentru a-l bloca pe sofer, dar acesta a dat cu spatele si a intrat in usa spate stanga a autoturismului, dupa care si-a vazut de drum. A fost gasit dupa circa 100 de metri, unde s-a oprit pentru ca i-a cazut roata, avariata in timpul accidentului", a declarat Daniel Graur.

Soferul a fost testat cu etilotestul si a reiesit ca avea o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind dus la UPU Cluj pentru prelevarea de probe biologice.

Daniel Graur a mai spus ca soferul a fost retinut pentru 29 de zile, urmand sa fie prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Conducatorul auto este acuzat de furt calificat, conducerea unui autoturism neinmatriculat, parasirea locului accidentului fara permisiunea politistilor si conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii Facebook