Paguba de aproape 800.000 de lei in incendiul de la Janis Stuf


Pagubele produse in urma incendiului de duminica dimineata de la clubul Janis Stuf sunt de circa 800.000 de lei, dar este vorba de o estimare preliminara.

"S-au facut unele calcule si am ajuns la o paguba de 800.000 de lei, dar vorbim aici numai de pierderile suferite de chiriasi, cladirea nu a fost luata in calcul. Oricum, inca nu am finalizat estimrile si am putea vorbi de si mai multi bani", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, Alin Laurentiu, avocatul patronilor de la Janis Stuf.

In urma incendiului au fost afectate etajele doi, trei si patru. In primele doua functiona Janis Stuf, iar ultimul etaj era inchiriat unei firme care a amenajat acolo un bistro. "Cele trei etaje sunt si cele cu pagube, pentru ca la parter functiona un fast-food si la etajul unu era clubul "La Oldies" care functiona numai noaptea. Acestea doua au fost afectate de fum si apa, dar nu a ars nimic in incendiu", a mai afirmat Alin Laurentiu.

Avocatul patronilor de la Janis Stuf sustine ca va fi comandat si un studiu pentru a fi verificata structura de rezistenta a cladirii in care au functionat aceste cluburi si ca numai in urma acestei analize se va stabili "daca imobilul a trebui consolidat si daca vor fi refacute cluburile".

Incendiul de duminica dimineata a izbucnit de la un scurtcircuit produs la ultimul etaj de la o vitrina frigorifica. In Janis Stuf erau in acel moment 20 de persoane, dar nimeni nu a fost ranit, oamenii fiind evacuati. Pompierii au stins incendiul in cateva ore si au intervenit cu mai multe autospeciale.

Comentarii Facebook