Ora Pamantului la Cluj! De la ora 20.30 se sting luminile


Clujul stinge lumina de "Ora Pamantului", in aceasta seara, de la ora 20.30.
 
Primaria Cluj-Napoca va participa in acest an la manifestarea "Ora Pamantului", prin stingerea iluminatului din centrul Pietei Avram Iancu si din centrul Pietei Unirii.

Evenimentul va avea loc, sambata, 31 martie 2012, intre orele 20.30 si 21.30.

"Ora Pamantului" este un proiect lansat in martie 2007 la Sydney, Australia si care s-a bucurat de sprijinul imediat al locuitorilor de pe toate continentele. Prin stingerea luminii timp de o ora, o data pe an, in ultima sambata a lunii martie, cetatenii isi arata preocuparea fata de fenomenul incalzirii globale si al risipei energetice.

Iulius Mall Cluj stinge lumina, in 31 martie, de "Ora Pamantului".

"In intervalul orar 20.30 - 21.30, Iulius Mall Cluj va stinge luminile in atriumul principal, cele arhitecturale de pe fatada de pe spre Strada Alexandru Vaida Voievod, luminatorul din parcarea exterioara si totemul principal. Astfel, centrul comercial va marca "Ora Pamantului", un eveniment demarat in 2007 de autoritatile si locuitorii orasului australian Sydney, care au luat pozitie fata de amenintarea pe care o reprezinta pentru planeta noastra incalzirea globala. Succesul evenimentului a facut ca, in 2008, "Earth Hour" sa devina o miscare globala", a declarat Gabriela Dobos, PR Officer Iulius Mall.

Comentarii Facebook