Opt studenti straini locuiau ilegal la Cluj-Napoca! Patru vor fi expulzati


Opt studenti straini au fost depistati in perioada 7 - 9 februarie, de politistii Oficiului Roman pentru Imigrari Cluj, locuind ilegal in Romania.

"Ca urmare a verificarilor au fost depistati avand sedere ilegala pe teritoriul tarii un numar de 8 studenti straini proventi din Tunisia – 5, Nigeria, Iordania si Israel.

Straini au fost sanctionati contraventional cu suma totala de 4.800 lei, iar datorita faptului ca 4 dintre acestia sunt studenti la universitati din Cluj-Napoca au fost indrumati sa se prezinte in teren de 48 de ore la sediul Serviciului pentru Imigrari pentru a-si reglementa sederea, in conformitate cu prevederile  OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata, cu completarile si modificarile ulterioare. Datorita faptului ca ceilalti 4 cetateni straini au fost exmatriculati in cursul anului universitar pe numele acestora au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul Romaniei prin care sunt obligati sa paraseasca tara, in termen de 15 zile", a declarat comisarul sef de politie Ludusan Marius, seful Oficiului Roman pentru Imigrari Cluj.

Comentarii Facebook