Marti 10 Decembrie

Au taiat stalpii si au furat cablul de telefonie din Samboleni si Geaca


Patru tineri sunt cercetati de politie pentru ca au furat cablul telefonic de pe stalpii din localitatile Geaca si Samboleni.

"In perioada 1 - 9 februarie, suspectii au taiat 3 stalpi de telecomunicatii din lemn si au sustras aproximativ 450 metri cablu din cupru din reteaua de telefonie fixa din Samboleni. Prin taierea si sustragerea cablului a fost dezafectata reteaua de telefonie fixa ce deserveste localitatile Samboleni si Geaca, cauzandu-se un prejudiciu de 14.434 lei in dauna companiei de telefonie", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Autorii sunt patru tineri, care mai sunt cercetati si pentru alte furturi.

"In 13 februarie, lucratorii Sectiei 2 Politie Rurala Apahida au depistat si identificat pe F. Vasile de 24 ani, C. Liviu de 33 ani, F. Iosif de 21 ani, si C. Dorel, de 21 ani, din Samboleni, care, in cursul lunilor ianuarie si februarie 2012, au comis mai multe furturi din locuinte precum si de cablu de telefonie RomTelecom de pe raza comunei Camarasu.

In cursul lunii ianuarie, suspectii au patruns in doua imobile, prin ruperea sistemului de inchidere, iar din interior au sustras mai multe bunuri  cauzand un prejudiciu de 1000 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate partial si predate proprietarilor", a mai spus Anca Purdea.

Judecatoria Cluj-Napoca a emis mandat de arestare preventiva pe 29 de zile fata de trei dintre acestia pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu, iar C. Dorel este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii Facebook