Ofiterul Alexandru Gheorghe primeste mesaje de sustinere pe Facebook! Scrie-i si TU


Locotenentul Alexandru Gheorghe de la Flotila 71 Aeriana Campia Turzii a protestat in Bucuresti, imbracat in uniforma militara, in semn de solidaritate cu protestatarii denumiti "viermi" de unii politicieni.

Gestul ofiterului nu a trecut neobservat, inflacarand lupta "revolutionarilor" impotriva lui Traian Basescu si a guvernului.

 

Un ofiter de la Campia Turzii a protestat in uniforma in Bucuresti! Vezi ce a declarat Alexandru Gheorghe VIDEO

 

Alexandru Gheorghe a primit si mesaje de sustinere pe Facebook. "Ceea ce doare cel mai tare este ca eu personal mi-am pierdut increderea pana si in armata romana.... Iar ca mesaj global in mentalul colectiv va felicit pt gestul din aceasta seara , nu mai credeam ca exista asa oameni in armata noastra", a scris Vlad.

"Sa traiti! (cat mai mult - Romania are nevoie de astfel de exemple care sa ne inspire). Cred ca toti am fost ipocriti cand poate si pentru o secunda ne-am gandit ca nu ai curajul sa spui lucrurilor pe nume, sau ca acel ceva in care crezi se aplica doar tie! Bravo Sorin!", a scris si Andreea.

"Bravo Sorin, ai spus ceea ce simt toti oamenii in momentul de fata si ai riscat tot ce era mai important pentru tine! Romania de oameni ca tine are nevoie! Tot Respectul!", a mai afirmat un utilizator.

Comentarii Facebook