Oficiul Poștal 3 de pe 21 Decembrie a fost desființat! Clujenii se plâng că sunt puși pe drumuri


Clujenii care locuiesc pe Bulevardul 21 Decembrie reclamă dispariția Oficiului Poștal nr. 3.

Asta e încă o dovadă a incompetenței conducerii Companiei Poșta Română, care a pus pe drumuri pe cei câțiva angajați inimoși ai acestui oficiu, impraștiindu-i ici și colo, iar pe noi, clienți vechi de zeci de ani, ne plimbă hăt departe la alte adrese! Halal să va fie stimați șefi total dezinteresați de soarta clienților și angajaților!

Oare vouă vă pasă doar de profitul personal, nu și de acela al companiei pe care cu "ONOARE" o conduceți?

De fapt, "grija" manifestată de șefii Poștei se poate observa și după cum arată fațada fostului oficiu. Se cere o întrebare: Oare ce interese meschine se ascund sub această desființare, cui folosește?”, ne-a scris un cititor.

Sindicalistii din Poșta Română reclamă politizarea instituției, care le influentează activitatea. Ei spun că Poșta este în faliment.

"Situatia este aberanta avand in vederea ca angajatii sunt nevoiti sa plateasca din bani proprii rechizite pentru ca unitatea sa functioneze asa cum trebuie. Nu vreau sa folosesc cuvantul faliment, dar situatia ma obliga. Daca reglementarile noastre nu vor fi ascultate de catre cei de la putere, 610 salariati vor fi disponibilizati la nivel regional, iar la nivel de judet 25", a spus Marcel Giurge, liderul Federatiei Sindicatelor Posta Romana Cluj.

 

Dac[ ați surprins un eveniment care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”

Comentarii Facebook