O tanara de 19 ani s-a aruncat de la etajul 8, pe strada Nicolae Titulescu -VIDEO. UPDATE: Tanara a murit


O tanara de 19 ani s-a aruncat, in jurul orei 18.00, de la etaj, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 36, in apropiere de statia de autobuz de langa Clinica Interservisan.

 

"Mergeam sa arunc o sticla cu apa la gunoi si am auzit o bubuitura mare. Cand m-am intors ca sa vad ce s-a intamplat, pe trotuar era o fata cazuta si plina de sange. Am fugit si i-am anuntat pe vecini care au sunat la 112. Din cate stiu, familia ei acum nu de mult s-a mutat in bloc, erau noi pe aici", a spus Velica Pop, femeia care intretine curatenia in blocul din care s-a aruncat tanara

 

Un echipaj de prima ajutor s-a deplasat la acest caz si politia face cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs acest tragic incident.

 

"Tanara a cazut pe trotuarul din fata blocului si in momentul in care am ajuns acolo prezenta semne vitale. Am urcat-o repede in autospectala si am transportat-o la UPU", a declarat unul dintre medicii SMURD.

 

Politistii sustin ca Iulia Plaian si tatal ei au mers pana la apartamentul pe care il detin pe strada Nicolae Titulescu, pentru a incasa chiria lunara. "Pana cand barbatul s-a ocupat de citirea contoarelor din locuinta, tanara de 19 ani s-a dus la geamul de la bucatarie, l-a deschis si s-a aruncat", a declarat unul dintre politistii care a facut ancheta.

 

Citeste si...

Iulia Plaian, tanara care s-a aruncat de la etajul 8, a terminat cu 10 Colegiul George Cosbuc

Tanara care s-a aruncat de la etajul 8 pe strada Nicolae Titulescu a murit

Comentarii Facebook